Bezcitná hrubost

Bezcitná hrubost

Anotace: Když vám někdo moc ublíží...

Ublížili jste mi, utýrali jste mě,
pád z výšky, krev, ať vsákne země.
Krev z žil uniká, tělo bledne,
tu dívku živou neuvidí v noci, ani ve dne.
Kdo ví, že mladá byla, že o životě snila,
že rouška temnot tvář ji kryla???
Ta dívka volnost chtěla,
místo toho strach jen měla.
Ač venku, tak zavřená v kleci,
ač dospělá nic nesměla přeci.
Ty příkazy a nadávky ji odvahu žít vzaly,
proč zemřela?, proč usnula?, víš to?, možná?, zdali?
Bezbranná a zoufalá tu stojí,
za pár okamžiků se ta bolest zhojí.
Letí, pláče, padá,
naposled vydechla, smrt to není zrada.
Ji jste ublížili, ji jste utýrali,
krásné dny mládí jste jí vzali.
Ji jste utýrali, ji jste usoužili,
do ticha, do tmy samotnou pohroužili.
Autor Kiss.Beruska, 18.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, excited, jedam, Lady_.illusion., jaňa, 0-0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavu vzhůru a jít dál..
krásně napsáno.

22.07.2008 16:09:00 | excited

správně, přesně tak: postav se na nohy a řekni si, že lidi jsou zlý, ale že ty taková nejseš a že proti nim budeš bojovat... držím palce

18.05.2008 12:54:00 | jaňa

Cítím z toho bezmocnost. Neutápěj se v tom a postav se na nohy. Postavem se životu čelem a bojuj! Za to, to přece stojí

20.01.2008 12:29:00 | 0-0

tak se nenrch dál týrat.. postav se proti tomu ;) a napiš něco veselejšího

18.08.2007 11:48:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí