Noční město

Noční město

Anotace: O setkání ve městě.

Jdu pomalu ulicí noční,kde stojí klášter,
potkávám tam dívčinu,jen samotnou v noci,
kde v tomto městě,zloději řádí jak pominutí,
celá v černých šatech,s rudou rtěnkou na rtech,
očima modrýma,jak tyrkysový kamínek,

Působí na mě chladně,jak nůž který sebou nesu,
v pouzdře koženým,ostří stříbrný je,
začínám mi z ní jít strach,bolest hlavy se stupňuje,
pomalu okolo z ní procházím,když se za ní ohlížím,
nevidím jí,jen kočka mňouká v zahradě,
ulice prázdná,jen lampy svítí,

Doma s radostí upadám do postele…

Další den se dozvídám,o dívce jenž….
Autor Vlk v rouše, 18.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

óooooooooooooooo ta krása za 0%

19.08.2007 01:03:00 | Jsem ten kdo jsem

zajímavé, ale otevřený konec... taky bych rád pokračování

18.08.2007 23:12:00 | deusexmachina

POkračování prosím!!!

18.08.2007 22:37:00 | Tereén

Je to krásně tajemné...

18.08.2007 17:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí