Tajná

Tajná

Anotace: .

Chodím a vrčím jako starý pes
večer na zarosené okno
čmárnu krátkou sms
ráno ji odpaří
přečteš ji z poledních mračen
budu ji slabikovat na jiném místě
kdo z nás bude víc zmáčen?

Nesmím tě vidět
ani jmenovat
jenom tě nosit v hlavě
vzkazy promítat do mraků
číst si odpověď v trávě
Autor zef, 18.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Terakota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V téhle básni taky je "cosi". Pro mě cosi známého.

07.11.2007 21:36:00 | Terakota

... tak ta jo...a hodně :-)

18.08.2007 18:41:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí