Když tady nejsi

Když tady nejsi

Anotace: Jedna smutná o příteli...(1999)

Dívám se na ten obraz
který jsi kdysi maloval
ještě cítím tu vůni
když jsi mě miloval.

Často ti vyčítám
že jsi tu nezůstal
jinak by tě ďábel
sám ďábel by tě nedostal.

Často se říká
že existuje peklo a nebe
já teď přemýšlím
kam asi přiřadili tebe.

Vždy před spaním
si pustím naši písničku
lehnu si do postele
a čtu si tvou básničku.

Ještě si vzpomínám
když jsi mi ji psal
byl jsi tak vážný
s pramínky vlasů sis hrál.

Tak proč jsi mi navždy odešel
proč jsi mě opustil
proč jsi mi umřel.
Autor zaba.zuzla, 11.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí