Konec praaazdnin ;-((

Konec praaazdnin ;-((

Anotace: Beeeee

Cítím se hrozně,
Nula procent v náladě mé,
Zrada na ní vyrytá je
A klesá dolů pádně.

Všechno mu vadí
Klopím oči
Konec prázdnin
Řídí mě prořídlý kočí.

Depresivní město
Škola jakbysmet
Protivný autobusák
Na něj málo vět!

Tak račme si užít
Poslední dny
Očima neklížit
A probudit sny!

Nic se nestalo
Teď jen dlouhý školní rok
Bylo toho málo
Jen udělat zpátky krok…..

Dva roky prázdnin
Ach, ta nádhera!
Záleží zda nuda by nebyla..
Alespoň sním si do šera…
Autor Thesssinka, 18.08.2007
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě Ti zbývají dva týdny...

18.08.2007 23:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí