Pozvánka

Pozvánka

Anotace: Ne každá pozvánka je ta pravá... Ne každá cesta je ta šťastná

Pozvánka

Večírek jen pro zvané,
jo, to je dané,
mé jméno chybí na seznamu přijaté,
na večírek vzaté.

Hledám štěstí,
co vleze se do zavřených pěstí.
Avšak tvé jméno vyrytí tam,
snad to právo za tebou jít mám???

Ne právo neprávo míří sem,
ano, to je naše zem.
Však já nemůžu tam a ty sem.

Mě vízo chybí,
I když se něco slíbí,
I když se mi tu tak líbí…

Zpět padím,
hlavu si chladím.
Skřípění brzd a bum
Skřípění brzd a Bum….

Už mé jméno na pozvánce jest,
na konci všech cest.
Tak stála jsem o Pozvánku jednu,
když mohla jsem mít celou bendnu.
Autor xhil, 18.08.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu hezké!!!! Všem bych to doporučil přečíst!!!! fakt mazec

19.08.2007 15:25:00 | centrála55

Velmi krásná

18.08.2007 23:22:00 | doldynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí