O zabití

O zabití

Anotace: měl jsem ji dost

Láska nás pojí,
srdce mě stojí.

Já s nádechem rtuti,
dopis píšu ti.

Červenou mašlí,
co svět ti zkrášlí.

Pod sluncem prahnu,
však ještě se nahnu.

A s bílou duhou,
železnou stuhou,
já budu tě hladit,
to bude tě chladit.

Život odejde,
v štěstí vejde
a poví mi, že
zabil jsem milou,
ne však nevinou,
lásku svou.
Autor Sebastian_13, 11.05.2005
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí