Modlitba mezi tečkami tmy

Modlitba mezi tečkami tmy

Anotace: ... o všeobjímající lásce

Dívám se do tmy
a z oken stahuji
světla lamp

Hledám
růžové a zlaté paprsky,
abych mohla zviditelnit to,
co cítím

Nenalézám
Nenacházím

… a přece vím,
že jich mám plnou hruď

Prosím černý vzduch
o propustku
a skulinku
pro těch několik
zlatorůžových vlasů
lidskosti

Někde tu musí být…
Někde tu přece jsem?
Autor Levandule, 19.08.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))..ano..někde..v nedozírnosti mocných slov..

20.08.2007 10:15:00 | isisleo

Někde..někde jsme určitě...=)

19.08.2007 13:02:00 | makretka

někde určitě ani

19.08.2007 10:57:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí