Prázdnota

Prázdnota

Anotace: ....

Jsi sám, a srdce tě bolí,
hlavu máš, jako bys dostal ránu holí.

Lidi se mění, čas utíká,
celník zloděje zatýká.

Připadáš si jako jeden z nich,
jako by na tvá bedra dopadal sníh.

Jsi sám, lásky se bojíš,
však je jasné, že o ni stojíš.

Přátelé změnili se v sochy,
ruce máš jak rozprouděné toky.

Říká se tomu obava,
když na tebe nehezká věc dopadá.

Jsi sám, na všechny starosti a slasti,
na tyto bolesti neexistují masti.

Jsi sám,
a je na tobě,
co bude dál...
Autor Aangela, 19.08.2007
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jordan17, Linuxa, jára spots
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky ;´)

30.03.2008 23:55:00 | Jordan17

krásná básnička,tahle se ti fakt povedla

29.03.2008 19:34:00 | kAjInA

ahoj hezký:-) jak si mysela ruce máš rak rozprouděné toky?:-) jára

08.02.2008 07:30:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí