Eragon a Safira

Eragon a Safira

Anotace: Já si myslím že tahle je z těch všech ostatních asi nejhorší no posuďte sami.

Eragon a Safira

Když Eragon se Safirou ještě žili
Síly dobra a zla se bili
O vládu v srdcích lidí
Co tehdy v království žily
Byl to souboj krutý
Však také byl nutný
Jestli si lidstvo zlo vybere
Tak uzavře se brána všem do nebe
To se proto nikdy nesmí stát
Proto se Eragon s královstvím musí rvát
A sám se někdy ptá
Zda se mu to nezdá.
Autor JohnyKember, 19.08.2007
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Daniel Bohm CZE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To byla nádhera Eragon je moje oblíbená kniha.

17.10.2013 14:50:39 | Daniel Böhm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí