Špatný den

Špatný den

Anotace: nespokojenost v duši

Dnes je špatný den.
Od rána se neusmívá slunce,
obloha se zatáhla v jeden
šedý tón.

Ráda jsem rozesmátá
jako slunce zlaté,
to je můj šťastný den.

Chodím po lesích,
nevyhledávám stín,
chytám to pozdní léto
do dlaní.

Nastřádám si kouzla do zásoby,
šetřit s nimi budu na horší doby.

Mé slunné dny na mne čekají,
musím jen trošku urychlit čas,
mé šťastné okamžiky
ze mne tryskají,
osud mně popohání zas.
Autor devcatko z jetele, 19.08.2007
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí