Zlato, jak jsi naivní.

Zlato, jak jsi naivní.

Anotace: momentovka, ani já ji nechápu... o naivitě jednoho člověka a psychyckym nátlaku na něj... třeba pochopíte

Taky sis to myslel?
Ano?
ale prosimtě.
Nelži sám sobě
jak jsi naivní,
ty tomu věříš?
no tak,
neříkej ano,
jen ne.
je to tak
téžké?
prober se
člověče.
Tohle neni sen
si tu sám
a já.
Ale já jsem
jen tam
kde bys mne nečekal.
Jak ubohé.
Stále si myslíš,
že o mě víš,
opravdu všechno?!?
Ne? zlato
nelži si.
Jen já vím,
co bude dál.
Copak to děláš?
milačku,
čaj z tisu?
Neboj se...

Nenechám tě být...
Já tě neopustím...
Autor Vell, 19.08.2007
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí