:::PARANORMÁLNÍ SPIKNUTÍ:::

:::PARANORMÁLNÍ SPIKNUTÍ:::

Anotace: občas nosím berušku ve vlasech

Bolí mě nevidět
zakázané, mnou stvořené.
Černé tajemství
s obrázky od krve. Můj oltář
bezesných nocí, zničili mi.
Na zdi visí
jen šedá plyšová krysa
za ocas.

Jsem marioneta
malá, zlomená, zničená
s vnucenou amnézií.
VŠECHNO SE ROZPLYNULO
ze dne na den
PARANOIA, můj život
a DVĚ MINUTY
Vzali mi všechno
co bylo uvnitř mě, hluboko.
JDĚTE MI Z CESTY
chci vás zotročit, zničit, ZABÍT

půlka mě nenávidí, půlka mě miluje
PARANORMÁLNÍ SPIKNUTÍ
jste tak šílení
jako zelené světlo v místnosti
jako můj EPITAF vyrytý na zdech
tvého pokoje
Autor BlackTangerine, 19.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

27.08.2007 00:19:00 | Bíša

... přečti si u mne moji DVĚ... jsou v každém z nás...a ty máš svobodnou vůli... zvolit :-)

20.08.2007 21:41:00 | no

jak kdy...

20.08.2007 14:06:00 | Kirsten

terapie pomaha

19.08.2007 19:22:00 | její alter ego

jenže ..

19.08.2007 19:22:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí