Točím se točím

Točím se točím

Anotace: ...a opět jedna ze starého soudku

Točím se točím

Točím se točím, jak na kolotoči.
Jakoby to měl být konec světa.
Točím se točím, ty modrý máš oči
a říkají ti Květa.

Točím se točím, říkal mi doktor Kočí.
Láska prý nejlepším je lékem.
Točím se točím, psi dál na chodník močí.
A ta můj milý prý přijde s věkem.

Točím se točím jak na březích Soči,
kde Fráňa Šrámek psal své básně.
Točím se točím, snad pro ty tvý oči,
snad pro ně je mi tak krásně.
Autor Eliott Fargley, 11.05.2005
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí