Je to tady - Tají se dech

Je to tady - Tají se dech

Anotace: Všichni na to čekáme...

Až se všechno dobré v to špatné změní,
Zůstanou jen starosti a smutek...
Kdo dříve zůstal, už dávno utek
a anděl se v ďábla promění...

Až z toho mám husí kůži...
Autor Bezejmenny, 19.08.2007
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí