Nikdy nezmizíš

Nikdy nezmizíš

Anotace: ...z mých myšlenek...

Naděje se střídá
s beznadějí
tak už to bývá
po neděli...
a celý týden
budu znovu doufat
že tě uvidím
ucítím
a budu se tě dotýkat
slova budou uplývat
až se potkáme
a po takové době
dotkneme očima
pohár plný bublinek
na stole bude stát...
snad
...
naberu odvahu a přejdu
těch pár metrů
jak jsem vždycky toužila
ruku vztáhnu a pohladím tě
tohle jsem vždy odbyla...
malá odvaha
že jen muž musí
všechno začínat...
Autor Verena, 19.08.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí