Síla hudby.

Síla hudby.

Anotace: Na mne působí jako magické kouzlo... Text k písni

Tóny hudby prostor plní,
teskně zní bluesová píseň,
hrát baladu kapela umí,
do duše se vkrádá tíseň,
síla skladby, holky jihnou,
můžeš zkusit dobývat,
oči se jim krásně lesknou,
tohle přece máš tak rád...

Ref.
Neříkej ne,
když si ženská umane,
že s tebou teď tančit zkusí,
to přec chlap už poznat musí,
a jen pouhý blázen
říká ne!

Krev ti v žilách tepe prudce,
rytmus konga dál tě vede,
pas ji svíraj tvoje ruce,
jen moula to nedovede,
rozruch v sále ladný pohyb boků,
z pod brv žhavá jiskra blýská,
tělem zhoupe pár tanečních kroků,
máš ji takhle pěkně zblízka...

Ref.
Neříkej ne,
když si ženská umane,
že s tebou teď tančit zkusí,
to přec chlap už poznat musí,
a jen pouhý blázen
říká ne!

Vzduch je hustý, dá se krájet,
holky v tanci dráždivě se točí,
všechny na vás rozvinuly nálet,
jejich krása baží vaše oči,
v pohybech je skrytá provokace,
mámí, dráždí všechny smysly,
takhle bude s nimi snadná práce,
tímhle si teď jste docela jistý...

Ref.
Autor Krtica, 11.05.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí