Stín

Stín

Anotace: Pro Tebe Shadow, Stíne nášúmůj...

Být Stínem úděl Tvůj jest,
pohybovat se nocí za svitu hvězd.

Do duše všech nahlédneš,
skrytá tajemství prohlédneš.

Ale mlčíš,
nic nepovíš,
i když víš.

Je to Tvůj úděl, trest i poslání,
osud s Tebou neměl slitování.

Kdysi jsi hřešila, teď za to pykáš,
tajně po nocích bolestně vzlykáš.

Však věř příteli můj, že přátele máš,
u kterých nalezneš pomoc, jenž hledáš.

Nakreslila jsem k této básni i obrázek, který naleznete zde: wyrda.webgarden.cz/image/3375077
Autor Wyrda, 20.08.2007
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí