Uspávanka

Uspávanka

Anotace: Hezkou dobrou noc

U S P Á V A N K A

Spinkej už, děťátko,
oblohu zakrátko
rozsvítí měsíček
s tisícem hvězdiček.

Zavři už pusinku.
Poslechni maminku,
zavři i očička,
sen sedne na víčka.

A v tom snu, andílku,
prožiješ za chvilku
pohádku o kráse,
o štěstí, o lásce.

Pohádku o světě
malého dítěte...
...o světě bezpečí
v mámině náručí.
Autor cekelina, 12.05.2005
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí