Sabotáž

Sabotáž

Anotace: Jak vzniká a zaniká touha.

Má duše si pozvala hosty
prý jsou plní radosti
diktují nahlas rozkazy
provolávají podivná hesla
udělali ze mě fanatika
nespočet se jich vkrádá do mého domu
obsadili řídící stanoviště
kopou si s mými myšlenkami
chtějí se trefit do zahrady
tam kvetou zmutované rostliny
pojídající své speciální nenasytné pokrmy
žádají víc chutného materiálu
už však není z čeho živit
je vám konec vy podivné příšery!
Autor OndraK, 20.08.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

04.09.2007 09:05:00 | kakaoo

Krásně napsané....a přijdou nové ještě hladovější...

20.08.2007 15:56:00 | Čekanka

to je moc pěkný=D psycholog by řek, že máš rozšířenou psychózu... ale jelikož je to jen básnička... tleskám!=D

20.08.2007 13:01:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí