Lůza

Lůza

Anotace: ...

Němota krásná, však jen těch, co ví.
Těch, co se neskrývají za křoví
zelené, jež značí morálku,
těch, co neumí vést za Sebe válku.

Vidí jen masku čerta na zdi
a při tom všem sebe vraždí.
Jejich duše cizími nasáklé
a srdce na hácích zaháklé
nevědí o svobodě, neví, co to je.
Stále jen padají tváří do hnoje.

A nikomu z nich to nevadí… putna.
Duše světa je tak smutná….
I přes ty pestré iluze,
které dávají naději té lůze.
Autor Žiťa, 20.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...

06.03.2008 21:32:00 | Žiťa

...už jsem si tě napsal do bloku,někdy se vrátím :-)

06.03.2008 18:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí