Končim rok nevědomosti!

Končim rok nevědomosti!

Anotace: zpátky ke štěstí

Končím rok nevědomosti, je to rok co odešel jsem z Cesty
Rok žil jsem vnější život, těšil se z falešnýho štěstí
Prachy, kámíci a jointy a pak lidská láska
Jak to všechno dopadlo?...je zbytečná otázka!
Potvrdil jsem si svoje a teď jdu silnější do boje
odcházím do své vnitřní školy, pryč od nepokoje
za vším dělám tlustou čáru, k oltáři usedám
Pravé štěstí je uvnitř, venku ho už nehledám
že Meditace už nepůjde, měl jsem velký strach
Můj Nejvyšší je odpuštění a minulost je prach.
Autor Andakar, 20.08.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odcházím do své vnitřní školy...Kažý by v ní měl posedět...aspoň pár hodin.

20.08.2007 13:53:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí