Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Pro tebemá drahá,od srdce

Padá listí za zády,
větrem poletují plakáty.
Smutný vozka koně pobízí,
kočár černý cestu nabízí.
Srdce ve vzpomínkách buší,
úsměv tvarem krásy ti sluší.

Přes slzy marně tě hledám,
stýská se mi,
plačící nebe v mysli mám.
Hledání radosti v botníku hodin,
klapot pomalých nohou,
jen hodiny za vše mohou.

Šedá ulice směje se barvami,
smuteční hábity v bílé se mění,
vzpomínám,podléhám snění.
Dočkavosti málo se mi dostává,
pán stesku za zády mi pokulhává.

Až květina rozkvete bílým květem,
až úsměv tvůj bude provázet duši světem,
tehdy budu v tvém náručí.
Políben a osmutněn,
Fortuna doteků štěstí,
pánu stesku dáme polibkem pěstí.
Autor Carlos, 20.08.2007
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tradičně skvělé, už bych Tě poznala, ani bys se nemusel podepsat. Bravo!!!

20.09.2007 14:58:00 | Jituli

Jak krásný...

20.08.2007 19:15:00 | Siréna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí