Vytrženo z kontextu II ..

Vytrženo z kontextu II ..

Anotace: .

Ztracená jehla,
Po jednom roce,
v kupce sena,
znovu objevena...

…………………….

Poblázněné srdce,
často k zlosti,
rozumu překáží,
když je umíněné…….

…………… ….. …

Padají jedna za druhou,
hvězdy pohaslé,
pohledem strhané,
však Země se jakživ nedotknou…
Autor Roger, 20.08.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm..to je skoro filozofické:)
ale pravdivé... na druhou stranu, hvězda která nedopadne, neumře..
tudíš je věčná...ne?
otázkou je...je li to dobře, nebo zle

20.08.2007 20:16:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí