Jarní úklid

Jarní úklid

Anotace: ...tak tedy z jiného soudku..:o)

Nadešla chvíle, kdy pravda je lež...
kam se jen řítí, tenhle náš svět?
Radíme druhým, jak měli by žít,
sami bychom zatím,
měli vlastní špínu uklidit...

Špínu, co zůstává u našeho prahu,
je plná závisti, msty i lží...
...je zakopaná a s nánosy prachu,
že ji už pouhým okem nespatříš.

Pokud chceš zůstat člověkem,jakým´s kdysi byl...
...zahoď tu přetvářku a koukej si uklidit! :-)
Až zmizí, co pod prachem skryté je,
zůstane na světě naděje,
že někdo...třeba Ty...
dokáže lež zastavit!!!
Autor Aniba, 12.05.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí