ThADeath

ThADeath

Anotace: Thinking About Death... Původně poznámka k jedné diskusi...

Smrt je jenom jedna z bran,
skrze níž svět určován.
Někdo věří, někdo ví,
jaké události za ní čekají.

Až se jednou otevře smrti brána,
žádná další šance nebude Vám dána.
Za branou zhodnocen život Váš,
zdalipak kdo svědomí čisté máš?

Ať tak či tak tou branou všichni projdem,
své přátele tam zase najdem.
Pak vrátíme se zase k živým zpět,
někdo budovat a jiný bořit svět.

Proč se tedy smrti bát,
zbytečně se stresovat?
Snažme se raději rovně jít,
oporou svému okolí být!
Autor Comodor Falkon, 12.05.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí