Děkuji...

Děkuji...

Anotace: Pro kamarádku Páju - pokus spravit jí náladu, protože ona mi náladu spravila několikrát a bezpochyby nejen mě, ale spoustě dalších lidí. Po umělecké stránce asi ne příliš kvalitní báseň, ale snad vyjádří, co jsem chtěla sdělit.

Vím, že Ti pár dní není nejlíp, chci aby se Ti zase dařilo
V lidech se střídají emoce, i mě párkrát nejlíp nebylo
A já si střežím v paměti, že na Tebe jsem se mohla vždycky obrátit
Ať šlo o trápení nebo o cokoliv, přišla jsi mě zachránit
Dosud se mi nenaskytla možnost Ti to pořádně vrátit
Ale radši Tě vidět veselou a tím pádem Ti to nikdy neoplatit
Budou to dva roky co ses kvůli mýmu žalu přestala učit na písemku
Nenechalas mě topit se v slzách, bylas se mnou pořád venku
Čekalas mě před školou a byla nablízku po sobě několik dní
Pomohlas mě přijít na jiný myšlenky a tenhle dobrý čin nebyl zdaleka poslední
Roznášela jsi se mnou letáky, když jsem byla po nemoci
Zkrátka typ kamarádky, která pomůže snad i když ocitnete se v úzkých o půlnoci
Riskovalas kvůli mě posměch lidí, když jsme panely na hlavasu čistily
Fakt jsem moc ráda za to, že jsme se spřátelily
O co se tady snažím, je, Ti za to všechno srdečně poděkovat
A konečně pomoct jednou taky Tobě - přestat o sobě pochybovat
Kdybych měla brýle půjčím Ti je, ať se vidíš mýma očima
Dobrosrdečná, vtipná, nadaná... naše Pája, Pavlína
Autor Katka de Krho, 21.08.2007
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Katy.MOc děkuji za krásnou básen.Dojala mě k slzám.Víme, že to moje problémy nevyřeší, ale přesto mockrát děkuji.To ty si tou kamarádkou, kterou si já nezasloužím a ostatní by mě Tebe mohli závidět.Kdybych měla takový talent jaky ty,taky bych něco o TObě napsala-spousty hezkých věcí.POmáháš mi už jen tím, že na mě myslíš.Já DĚKUJI Tobě.

21.08.2007 09:54:00 | Pauline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí