Už přicházím

Už přicházím

Anotace: když nemůžeš být s někým koho miluješ

Zase je ráno,
probouzím se tak sama,
ale ne už nadlouho,
zachvíli se obleču
a půjdu,
půjdu za tebou
a tam,
tam i zůstanu
u Tebe.

Vlak už přijíždí,
čekej má lásko,
jen pár hodin nás dělí
a pak budeme spolu,
jen pár němých svědků mít budeme
a svá těla zas spojíme,
tvé rty se dotknout mých,
v nich se probudím.

Můj poslední výdech mi otevře bránu k tobě
a já půjdu bez strachu,
až spočinu vedle Tebe.
Konečně v bílém budu,
v bílém a před Tebou
Autor SadLily, 12.05.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

důsledky stávají se příčinou.

11.07.2007 17:49:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí