Děvčátko a dívka

Děvčátko a dívka

Anotace: Děvčátko se zeptalo dívky, jestli se bojí smrti. Dívka odpověděla ,,ne"

Ranní otupělost
snídá housku s máslem
a dívka cestou zmožená
splétá dva nové copy

Stesk plave se lžičkou cukru
ve studenym kafi
koupí si ještě jedno
...znovu vychladne...

Rybáři dětských sů
už vypluli(rozplétají sítě)
a děvčátko pláče,
protože nemůže spát.

Lidi se jmenovkou
se smějí osamnělosti
a uklízečka sklízí hrnky
z kávou politých stolů

Jen neznatelně se usměje
ohrne si namočeý rukáv
-děvčátko nad ránem usnulo...
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

me taky..hodne se mi to libi...

treba tohle je uzasny:
Ranní otupělost
snídá housku s máslem

02.09.2007 21:07:00 | veronika

dost mě to zasáhlo..

22.08.2007 20:37:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí