UMÍRÁM

UMÍRÁM

Anotace: ...

Už nemám sílu jít dál
Mám chuť se v nicotě ztratit
I nejlepší přítel se smál
Ráno, když chtěl jsem se zranit
A všichni okolo s ním
Mysleli, že je nevidím

Už nechci jezdit po kolejích
Můj vlak přijíždí na konečnou
I kdyby všichni v černých krojích
Rázem prosili na kolenou
Ani tak zpátky se nevrátím
Myšlenky k temnotě obrátím

Už nikdy vás, lidé, nespatřím
Musím se vydat po nové cestě
I já už vím, že k vám nepatřím
Radost mě čeká v nebeském městě
A komu sbohem mám dát?
Městu, co neměl jsem rád?
Autor Kyselinka, 12.05.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí