Těla

Těla

Anotace: někdo to tak cítí...

Její tělo je obětí, svírá jí silný had
pro jedinnou část hubenou , by měla celý život hlad
Jídlo je věc na kterou si až moc zvykla
po hodně letech trápení si ještě neodvykla
Běhá, zdravě jí, cvičí, myslí jen na své zkažené tělo
kéž by se podobalo štíhlé tyči
Nikdo jí nechápe ,všichni jí říkají vždyť hubená seš, jen kdyby věděli že je to pro ní lež
Ona to vidí, že obdaření byli jiní
nemá nic co by chtěla
ze života by raději odletěla
zabít se nemůže na to síly nemá dost
bohužel nechtějí jí pomoct,
aby přešla ten životní most
Autor InFiNiTy, 21.08.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí