Nevolnost

Nevolnost

Anotace: Bolest...

Vyzvracel jsem na chodník orgány své bolesti
projevím vám alespoň špetku lítosti
Co jsem jen šnědl za jídlo
byla to pochoutka toho, co se druhým na mně nelíbilo

Teď tu leží ve své ztrávené formě
jak jen mohli být všichni tak proti mně
Plíce, játra, slezina
to vše určovalo život jako z domina

Něcu tu však přesto chybí
srdce nám to jistě poví
To zůstalo u mě v těle
prý ještě nějakou chvíli bíti bude

Uklidím alespoň co jsem zvrátil
úlevu jsem si tak pro sebe navrátil
Od teď si začnu vybírat pouze zdravá jídla
ne jen ta, co se mi zalíbila
Autor OndraK, 21.08.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré!:o) jsem zvědavá, jestli ta vůle bude..:-)

04.09.2007 09:03:00 | kakaoo

hm......jo........hm.....zajímavý......hm

23.08.2007 19:50:00 | Naracca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí