O básníkovi

O básníkovi

Anotace: opakuji: je to o básníkovi, ne o mě! - j.c.ben -

Jde básník světem a radost rozdává,
zná tisíce slov po kterých žal roztává.
On léčí svět a ten svět ho miluje.
Děti se smějí, ptáci zpívají a on se raduje.

.
Autor j.c., 12.05.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí