Anděl

Anděl

Anotace: bloudíme světem, andělé s jedním křídlem...stačí láskyplné objetí a můžem vzlétnout do nebe:)

Dostal jsem dar,
přímo z nebe mi slít.
Byl to anděl sám
a já smím ho teď mít.
Pírkem z křídla svého mě hladí každou noc.
Já už dávno vím, že kouzelnou má moc.

Štěstí, žal,
lásku, touhu a stesk.
S sebou vzal.
Vášně ve vočích lesk.
Pírkem z křídla svého, co kouzelnou má moc,
sladkým mámením mě budí každou noc.

Do zahrad ráje
otevřel dveře.
Samota zlá je,
do srdce řeže.
Dalas mi ruku, dovnitř pozvala.
Jsi anděl můj, má záchrana.
Autor DodgerKT, 12.05.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí