Malování

Malování

Anotace: Dejte mi tužku, namaluju lásku. Dejte mi pastelky, vybarvím ji něhou. Všechnu svou píli a talent dám v sázku, abych namaloval to, jak toužím být s Tebou:)

Malování
do zad prstem rozechvělým,
nezachrání,
Tě před mým srdcem rozbušeným.
Na polštář
vlasy dopadají,
jako na oltář.
Lásku vzývají.

Malování
štětcem plným touhy,
milování,
polibek vášně dlouhý.
Do dlaní
dej mi kapku rosy,
spoutaní
citem co lásku nosí.

Spoutaní v náručí,
spoutáni něhou.
Jak mé srdce vylíčí,
že touží být s Tebou?
Autor DodgerKT, 12.05.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí