Jen jsem zatočila...

Jen jsem zatočila...

Anotace: for my dear...Angelon...Nias.

Pro první lásku
nezapomenu
na přátele...

Jen si ,,neotřele´´
nandám
klapky na oči...

Ať se nestočí...
A ať jsou chvíli slepé...

A mé srdce tepe...pro něj...

Ale pro vás...
Pro vás navěky...copak to nevíte?

Neskrytě...
Nosíte mé srdce na odiv.

Na plechu srdečního koláče.

Vždyť nikdo nepláče.
Víte, že neodcházím.

Jen jsem zatočila.

...přejete mi štěstí...
Autor Ayla, 21.08.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť přeju, jen žárlím... :3

24.08.2007 16:00:00 | Angelon

držím pěsti... ;)...

22.08.2007 07:06:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí