Šíro

Šíro

Anotace: Příprava na koncert.

Šíro si nechám udělat,(pěkně velké)
modré jak nebe,
tričko obnošené,(už pár let)
roztržené na pár místech,
s The Exploited na prsou,
jeany plné nášivek,
volajících proti systému,(systém není chybní,systém je chyba)
steelky oranžové jak západ slunce,
tkaničky barvy duhové,
palestinu na krku jak hadr,
řetězy kolem pasu mám,
na nich zámky visí,
bez klíčů,
které v kanálu,
skončili jednou v noci,
na cd mi dohrává,
Sex pistols,
songy známé,
kytaru vytahuji,(ze skříně)
koukám na hodinky,
vidím že nestíhám,

běžím na autobus,
drobné hledám po kapsách…

a jedu hrát s kámoši….(proti společnosti)
Autor Vlk v rouše, 22.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

modré nebe, které se převtělilo v tebe, systéme...

22.08.2007 14:43:00 | její alter ego

vidělo jsem to na zdi /Systém nemá chybu, systém je chyba/...

22.08.2007 12:34:00 | black.heart

Jeď, kritizovat svět...

22.08.2007 00:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí