Je to sen?

Je to sen?

Anotace: Sním rád

Láska lásce světlem by měla být,
snem, který se zdá,
rukou, která tě vede.
Do dlaní slasti a rozkoše,
vlhká ústa svých vánků,
tvá ňadra něžně pokouše,
najdeš mě ve spánku,
je to sen?

Cigarety kouř, já odhodil už dávno,
tma neopouštěla ani světlo v nás
jsi krásná, známe se všk pramálo,
jsi nádherná,
prožili jsme spolu, co se nikomu ani nezdálo.

Vdechlas do mě lásku, jako růže vůní,
noci tvé lásky, ústa polibek tvoří,
radost ze života - mé srdce za tebou hoří.

Není den jak má být, hříchem jest čin,
sobectvým a chtíčem, nechť je můj tvůj klín.
Vůně nového rána, já prosím našeho pána,
za odpuštění.
Autor Rbb, 22.08.2007
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Ztracená Tereza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Zase se Ti povedla. Nádherná!

22.08.2007 14:46:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí