Dívčí stín .

Dívčí stín .

Anotace: jen tak,,,

Sbírka: Co skrýváš za víčky??

plamínek svíce na zdi kreslí stíny
a já v nich dívčí hledám tvar
stále mám v sobě pocit viny
bojím se poznat lásky žár ..

a dívčí stín mi ze sklenice
ukrádá rudé krůpěje
do ucha šeptá večernice
potkáš ji než se naděješ ...

kdo může věřit večernici
jen blázni zamilovaní
dívčí stín usnul ve sklenici
a láska ?? není na hraní !!!
Autor oli, 22.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobře Oli, že ses vrátil
na modré stránky a žádné výčitky.
Život jde dál.. a tahle báseňka
je moc pěkná.

17.09.2007 08:37:00 | Beáta

nádhera

28.08.2007 22:19:00 | lavignea

To je hrozně smurné, ale moc hezké..

24.08.2007 22:08:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí