Chcípni!

Chcípni!

Anotace: Další báseň psaná v afektu,takže ji neberte moc vážně...prostě jsem to ze sebe musela nějak dostat a lepší je to dát na papír než mlátit hlavou o zeď ;)

Znáte ten pocit
kdy se vám chce umřít
kdy by jste se nejraději podřezali
a kůži si chtěli sedřít?

Já se takhle teď cítím
a všechno kvůli vám
slyším se jak říkám: chcípni!
A sama sobě to povídám

Nenávidím tě ty štětko
co kamarádka si říká
kéž bys shnila v pekle
tam každá děvka pyká

Nenávidím tě miláčku
za to, že mě pořád zabíjíš
nevěřím ti ani Ň
nevidíš, že mě tím ubíjíš?

Mám vám vykopat společný hrob
a dát vám na něj kytičku?
Kéž by ďábel do vašeho náhrobku kop
udělali jste díru v mojem srdíčku

Možná jsem sprostá
a možná to přeháním
však za to moje utrpení
sama sebe k hříchu navádím

CHCÍPNĚTE!!!
Autor Nessy, 22.08.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,,Já se takhle teď cítím
a všechno kvůli vám
slyším se jak říkám: chcípni!
A sama sobě to povídám" líbí se mmi nejvíc, jako lán plný slunečnič, bez váz... hezká :)

22.08.2007 15:27:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí