Má láska

Má láska

Anotace: Chtěla bych tě ......

Má láska
,,Sedím sama v prázdném pokoji
A přeji být s tebou a dělat cokoliv
Přeji si dotýkat se tvého těla
Kéž by, se mohlo stát někdy to c jsem chtěla
Kéž bych, se mohla zpříma dívat do tvých očí
Jak do modrých studánek, které se kvůli větru točí
Vždy, když si pryč a nejsi v mé blízkosti
Mé srdce pláče a duše chce být v tichosti
Chce přemýšlet o tvé tváři
Jak se usmíváš a jak se při pohledu na mě tváříš
Nikdy jsem netušila, že moje srdce se spojí s tvým
Nikdy jsem netušila, že budeš má láska v životě mým“
Autor hedvička, 22.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu fajn báseň!Škoda že píšu tu pesimističtější tvorbu!

25.08.2007 12:30:00 | Atilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí