Future/Past

Future/Past

Anotace: ...........nevim kam to zařadit

Jednou přijde doba,(nebo se vrátí)
kdy všichni oblečeni budeme,(nic jiného nebude)
rádio denně lhát bude,
o světě co se děje,
barvy života se vytratí,
jen šedá zbude,
vše kontrolovat se bude,
když budeš jiný,
jen tak zmizíš,
bez názorů budeme,
všechno kolem nás bude nepřátelské,
nikoho nic nezajímá,
každej hrabe pro sebe,
lásky budou tajné,(špionážní)
přátelství v době nezaplatitelné,(podplatitelné)
paneláky budou všude,
jak houby po dešti,
smog nás zas zadusí,
mám z toho obavy….
Autor Vlk v rouše, 22.08.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsi sám...

22.08.2007 13:42:00 | black.heart

Bylo, je, bude?

22.08.2007 12:50:00 | Bíša

Snad se to nikdy nestane, je to totiž moc smutná představa.. Ale krásně vyjádřená, moc hezká básnička..

22.08.2007 12:15:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí