Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: Občas přemýšlím o smrti a mám z ní strach

DNES NAPOSLED

Dnes neuvidíš hvězdu,
když půjdeš spát,
nikdo ti dnes neřekne:
„Mám Tě rád“
Usedneš do křesla,
jen ty to víš,
pak zavřeš oči
a už se nevzbudíš

Později Tě najdou,
do černého Tě oblečou,
půjdou Tě doprovodit,
vydala ses na cestu dalekou

Čas rány zhojí,
nikoho to za čas ani nezabolí
Zvyknou si,
že doma Tě už nenajdou,
že jsi pryč,
a od té komnaty chybí jim klíč
Autor Véjinka, 22.08.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neměj strach...

14.10.2007 13:13:00 | ABC

zvyknou si...z toho mrazí...

24.08.2007 15:05:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí