O jedný holce

O jedný holce

Anotace: Pro moje kamarády...

Sbírka: Kdysi dávno

Na povrchu chladná, nikoho nepustí si k tělu.
Uvnitř tak trochu princezna co hledá něhu.
Její duše plna hříchu, že tajit to musí.
Před tím neuteče, neschová se a v sobě to dusí.

Tak se tahle holka životem protlouká,
sem tam se i do někoho zakouká, :-)
většinou to ale všechno stejně končí,
se slzami v očích se s tím klukem loučí.

Naštěstí jsou tu její (skvělí) kamarádi,
kteří si s ní ví vždycky rady.
S nima je svět hned veselejší,
a nad svými starostmi dál nepřemýšlí.

Co, ale bude až zastaví se za pár let,
až řekne si, "je spravedlivý tenhle svět?"
Autor Polárka, 22.08.2007
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...tak tohle když sem četla mazec...skoro jáá.. :-)) ...chaa..:-D ale krásná básnička moc..

22.08.2007 22:46:00 | Jey

není...

22.08.2007 19:24:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí