Jarní zázraky

Jarní zázraky

Anotace: pro děti

Sbírka: Říkánky

J A R N Í Z Á Z R A K Y

Semínko se uložilo
v bílém zimním pelíšku,
pak je jaro probudilo
polechtáním na bříšku.

Lístečky se jako ruce
natahují za světlem.
Copak jsi zač, ptá se slunce.
Jen ať něco nespletem!

Rostlinka je ještě křehká
jako malé děťátko.
Bude z něj strom nebo kytka?
Uvidíme zakrátko…
Autor cekelina, 13.05.2005
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí