Maminkám

Maminkám

Anotace: Pro děti

Sbírka: Říkánky

M A M I N C E K S V Á T K U

Maminko moje nejzlatější,
nesu ti svoje přáníčko,
jsi moje máma nejhodnější,
jsi zkrátka moje srdíčko.

Někdy jsi na mě rozzlobená
a pak ti vidím na očích,
že asi dělám, co se nemá.
Co všechno bych dal za tvůj smích ...

Nejradši ze všech známých lidí,
pořád, maminko, tebe mám.
I když tě někdy málo vidím,
vždycky na tebe vzpomínám.

MAMINČIN SVÁTEK

Tak abyste neměli
v kalendáři zmatek,
v květnu druhou neděli
mají mámy svátek.

Co té svojí mamince
budu k svátku přát?
Řeknu vám to kratičce,
že ji mám moc rád!
Autor cekelina, 13.05.2005
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí