Anotace: on ví

Na betonu se opalovala,
Slunce jí líbalo záda
a kočka hřála u nohou

kameny trčely z betonu
bohužel povědět nemohu,
jak vrněla

vítr jí sklouzával po vlasech
zlatě ji hladily na čele
za ušima vlnily se
roztomile

tužkou si čmárala na papír
myslím si, že psala básničku
pro něho o tom sluníčku,
co ji tak pálilo
Autor Lasska, 23.08.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí