Tři slova

Tři slova

Anotace: deštník,pomsta,světlo...

Vycházím ven
..a světlo mi svítí do očí..
Procházím dnem
..a jen deštník může mi pomoci..

Kapky zas tečou mi po tvářích
..tak ,jak napsáno je to ve scénářích..
Jedině pomsta má ukončí to trápení
..tak jdu pomstít se, už nedám na tvé vábení..
Autor Barbie_Incident, 23.08.2007
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí