To touha..

To touha..

Anotace: Zas,když něco schází a čekání je dlouhé..

To touha
hraje si
se zámkem mého těla.
A noc je pro ni dlouhá.

Prsty bruslí-
tam a zpět-
hladí těla květ.
Vzpíná a neunavně
prosí-ještě-hned!

V těle příjemné to
chvění-
zavírám víčka
sen se vkrádá,
zas zítra-budu
se mít ráda.

Zítra...
Autor Liduška, 23.08.2007
Přečteno 992x
Tipy 2
Poslední tipující: Firren, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Samota je zlá, ale někdy z neukojené touhy vychází pěkná poezie.

03.01.2014 19:25:28 | Firren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí