Kroky lidí

Kroky lidí

Anotace: Rozčiluji se, křičím nadávám..:(

Tváře jsou bez jména
..tak chladné..
Těla jsou bez duše
..jak snadné..

Nic není tak, jak by mělo být
..a přesto žiji..
Vše je tak, jak nechci mít
..a proto ,,hniji,,..

Zlem protkán je tento svět
..jak neviditelnou nití..
Už dávno není neposkrvněný, jako mladá pleť
..tak sakra řekni mi důvod našeho bytí..

Rozčiluji se, křičím ,nadávám
..a to tenhle svět teprve poznávám..
Proč lidé dělají takovéhle kroky?
..Nepochopím to, možná až uplynou roky...

,,Věřím,že kroky lidí jednou najdou správný směr!"
Autor Barbie_Incident, 24.08.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tam,kam má mysl..:)děkuji za krásné hodnocení:-*

24.08.2007 18:56:00 | Barbie_Incident

pěkná myšlenka...
a ty už víš kam tvé kroky vedou?

24.08.2007 18:07:00 | zewlakk

Taky věřím....a doufám.

24.08.2007 15:54:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí